Eurooppalaisen kautta etujen maailmaan

Eurooppalaisen matkavakuutuksen ostaja on myös OPn asiakas, sillä Eurooppalainen on osa OP Ryhmää. Sinäkin voit hyötyä OPn kattavista eduista vakuutus- ja pankkiasioissa.

Eurooppalaisen matkavakuutuksen hankittuasi olet jo askelen lähempänä parhaita etujamme. Keskittämällä pankki- ja vakuutusasiointisi OPhen voit saada myös muita etuja ja alennuksia.

Tule omistaja-asiakkaaksi

Liittymällä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi saat alennuksia pankkipalveluista ja vakuutusmaksuista, kuten esimerkiksi Eurooppalaisen jatkuvasta matkavakuutuksesta. Lisäksi hyödyt OP-bonuksista ja muista parhaista eduistamme.

Näin hyödyt:
 

  • Pankki- ja vakuutusasioinnistasi kertyy rahanarvoisia OP-bonuksia. Mitä enemmän asiointia on, sitä enemmän bonuksia kertyy.
  • Kertyneillä bonuksilla maksetaan pankkipalvelumaksujen lisäksi myös kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuja sekä lakipalveluiden ja OP-Kiinteistökeskuksen palkkioita.
  • Voit osallistua pankkisi hallintoon ja päätöksentekoon ja sitä kautta vaikuttaa oman alueesi elinkeinoelämään ja hyvinvointiin.
  • Keskittämällä pankki- ja vakuutusasiointisi meille voit saada myös muita etuja ja alennuksia.