Försäkringar för konsultbranschen


I konsultbranschen behöver du flera försäkringar för att trygga din affärsrörelse och dig själv som företagare. I företagsverksamhet ingår alltid ansvarsrisk och ditt företag kan erbjuda expertis till flera olika kundföretag och därmed tillgodose olika kundbehov. Det kan kännas svårt och tidsödande att kartlägga och välja vilka försäkringar som behövs vid sidan av allt annat arbete i anslutning till företagsverksamheten. Pohjola Försäkring hjälper dig att välja de viktigaste försäkringarna för företagare som skydd för just din företagsverksamhet.  

Hos oss kan du försäkra dig som företagare heltäckande i händelse av sjukdom och olycksfall samt trygga din affärsrörelse och dina anställda. Det är viktigt att konsultföretag förbereder sig med en konsultansvarsförsäkring på skador som kan inträffa vid konsultering. Det är också viktigt att du förbereder dig på skador och situationer som kan avbryta ditt företags affärsrörelse. För det här ändamålet erbjuder vi en avbrottsförsäkring som skydd.

Våra experter skräddarsyr en försäkringshelhet som passar just ditt företags behov. På den här sidan hittar du ytterligare information om försäkringar för konsultbranschen.
 


Är du en ny företagare i konsultbranschen eller vill du veta mer om försäkringarna för din bransch?
 

I artikeln nedan hittar du mer information om försäkringar för och risker i konsultbranschen samt mångsidiga exempel på skadesituationer. Här kan du också läsa ett case-exempel från konsultbranschen.


Läs om försäkringar för konsultbranschen 
 

Vi har här samlat försäkringar som är lämpliga för företag i konsultbranschen. Du kan ta del av dem i lugn och ro och lämna en kontaktbegäran! Vi känner till konsultbranschen och dess utmaningar – låt våra sakkunniga experter hjälpa dig!

” ”
Företagsettan
Försäkringspaket för att skydda företagets lösegendom och verksamhet. Företagsettan ersätter också kostnader till följd av skador då något plötsligt går sönder.
Mustahaalarinen autokorjaaja tutkimassa keltaisen auton konepellin alle, joka on tullut korjaukseen keskeytysvakuutuksen turvin.
Avbrottsförsäkring
Trygga kontinuiteten i ditt företags affärsrörelse och förbered dig på extrautgifter även i undantagsfall.
Ansvarsförsäkring för konsultverksamhet
Ersätter skador orsakade av felaktig konsultation.
Nainen istuu kannettava tietokone sylissä ja pohdiskelee mitä kaikkia tietoturvariskejä hän välttää kybervakuutuksella.
Har ditt företag förberett sig för dataskador?
Cybertjuvar kan fara iväg med företagets värdefullaste tillgång: information. Cyberförsäkring tryggar kontinuiteten i din affärsrörelse.
Mies näppäilemässä kassakonetta kahvilassa, jossa yrittäjän vastuuvakuutus on hoidettu.
Sjukförsäkring för företagare
Trygghet i fall företagaren blir sjuk eller skadas
Yrittäjän eläke ja sosiaaliturvan perusta on kunnossa, sillä hänellä on lakisääteinen yrittäjän eläkevakuutus eli YEL-vakuutus.
Lagstadgad pensionsförsäkring för företagare, dvs. FöPL
FöPL-försäkring för företagare utgör grunden för din utkomst när du går i pension eller behöver socialskydd.


Begär offert så får du premien för försäkringar för konsultbranschen
 

Våra experter hjälper dig att hitta de lämpligaste försäkringarna för ditt företag i konsultbranschen. Begär offert så får du premien för de försäkringar för konsultbranschen som du behöver!