Placeringar

Du kan välja bland många sätt att börja placera för ditt företag. Läs hur du kommer i gång och börja redan idag.

Så här börjar du placera
Det är enkelt att börja och du kommer i gång med 50 €/mån.
Placeringsbaserad kassahantering
Bättre avkastning på ditt företags medel genom smart kassahantering.

Företaget kan öka sitt kapital också genom att placera. Välj lämpliga placeringsobjekt för ditt företag ur vårt stora utbud. Välj en fond som passar dig genom att med hjälp av sparräknaren jämföra fondernas förväntade avkastningar och placeringstider.

Hur kan företaget börja placera i fonder eller aktier?

Funderar du på om företaget kan placera? Företaget kan placera till exempel i aktier, fonder, ETF:er, strukturerade produkter och obligationslån. I fonderna placeras pengarna på ränte- och aktiemarknaden. Vi erbjuder över 60 fonder såsom aktiefonder, indexfonder och fonder för hållbar placering. Låt oss tillsammans planera ett lämpligt placeringssätt för ditt företag.

Placeringsbaserad kassahantering för företag

Den placeringsbaserade kassahanteringstjänsten sköter likviditeten för ditt företag och ger företagets pengar möjlighet att ge avkastning och växa. Tjänsten placerar tillgångarna så att de kan ge avkastning. Automatiken ser till att det alltid finns tillräckligt med pengar på företagets konto för de löpande utgifterna.

Placeringsbaserad kassahantering är en avgiftsfri tjänst. Du betalar endast fondavgifterna.

En långsiktig placerare drar nytta av ränta på ränta-effekten

När lönar det sig för företaget att börja placera? Marknaden går upp och ner. Ett är säkert: ju tidigare man börjar placera, desto större nytta har man med tiden. Placeringarna gynnas på sikt av fenomenet ränta på ränta. Pröva på sparräknaren: