Kortit ja kortin käyttö

Suunnitelmissa uuden maksu- tai luottokortin hakeminen? Tutustu vaihtoehtoihin ja hae helposti uutta korttia. Täältä löydät myös tukea ja vinkkejä OP:n kortin käyttöön.

Edut ja ajankohtaista

ajankohtaista

Hyödynnä omistaja-asiakkaan etu

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat päivittäiset pankkipalvelut ilman kuukausimaksuja vuoden 2024 loppuun. Etu koskee myös OP Gold –korttia.

OP Duo verkko-ostoksiin

OP Duo on mainio luottokortti, jolla saat parhaan hinnan takuun ostoksillesi ja turvaa verkko-ostoksiin. Tuoteturva vakuuttaa omistaja-asiakkaan ostokset 365 päivää.

Lähimaksu tekee ostamisesta sujuvaa

Voit nyt maksaa myös yli 50 euron ostokset lähimaksulla.

Vinkkejä kortin käyttöön

Kaksi korttia kannattaa

Maksa päivittäiset ostokset ensisijaisella kortilla ja käytä toista korttia verkko-ostoksien ja suoratoistopalvelujen maksamiseen. Näet aiempaa selkeämmin, mihin rahasi kuluvat.

Mobiilimaksaminen

Yhdistä korttisi Apple Payhin tai Google Payhin. Ne ovat maksusovelluksia, joilla voit maksaa verkkokaupoissa ja sovelluksissa käyttäen vain omaa älylaitettasi.

Miksi ostokset kannattaa maksaa luottokortilla?

Luottokortilla saat joustoa arjen yllättäviin tilanteisiin ja lisäturvaa maksamiseen. Kuluttajansuojalain mukainen ostoturva auttaa ongelmatilanteissa.

Ota käyttöön OP-mobiilin ilmoitukset

OP-mobiilin ilmoitusten avulla saat välittömästi tiedon korttimaksuistasi. Huomaat heti, jos korttimaksusi epäonnistuu tai korttiasi yritetään käyttää väärin.

Maksuton Tuoteturva vakuuttaa korttiostokset

Omistaja-asiakkaan Tuoteturva vakuuttaa tuotteen hajoamisen tai varkauden varalta. Vakuutus on voimassa, kun maksat OP:n luottokortin credit- tai debit-ominaisuudella.

Liitä korttiisi K-Plussa

Vähennä lompakossasi olevaa korttimäärää liittämällä OP:n maksukorttiisi Plussa-ominaisuus. Voit lisätä Plussa-ominaisuuden maksutta kaikkiin OP:n kortteihin.

OP:n Visa-korttien luoton esimerkkilaskelma: 

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron luotolle on 19,67 % (04/24). Laskelmassa ei ole otettu huomioon omistaja-asiakkaan saamia tai muita alennuksia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 2,95 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisessa erässä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 193,14 euroa. 

OP Duo -kortin luoton esimerkkilaskelma:

Todellinen vuosikorko laskettuna 2 000 euron luotolle on 21,03 % (04/24). Laskelmassa ei ole otettu huomioon omistaja-asiakkaan saamia tai muita alennuksia. Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 4 euroa, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa, käytössä on maksuton e-lasku ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 samansuuruisessa erässä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 205,74 euroa.

K-Plussa Maksuaika -kortin esimerkkilaskelma:

Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 21,64 % (04/24). Laskelma on tehty olettaen, että kortin kuukausimaksu on 0,00 euroa, tilinhoitomaksu on 5,00 euroa kuukaudessa, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1 657,77 euroa.

 

Kortit myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj.