Försäkringar för byggbranschen


Ett företags affärsrörelse jämte byggskeden i byggbranschen är mångsidigt. Kraven i branschen är noggranna och i byggbranschen behövs flera försäkringar för att trygga affärsrörelsen, de anställda och arbetsmaskinerna. Pohjola Försäkring hjälper dig att välja de viktigaste försäkringarna för byggbranschen som skydd för just din företagsverksamhet. Hos oss kan du också försäkra dig som företagare heltäckande i händelse av sjukdom och olycksfall samtidigt som du tryggar din affärsrörelse och dina anställda.  

Bland försäkringarna för byggbranschen betonas försäkringar för verksamhet, som skyddar företaget till exempel i eventuella skadesituationer i anslutning till byggarbete. Det är viktigt att försäkra de viktigaste investeringarna i ett företag, det vill säga arbetsmaskiner och apparater med tanke på den fortsatta verksamheten. Den viktigaste resursen i ett företag i byggbranschen är vanligen de anställda. Omfattande personförsäkringar säkerställer därför välbefinnandet i arbetet och den fortsatta företagsverksamheten.  

Våra experter skräddarsyr en försäkringshelhet som passar just ditt företags behov. På den här sidan hittar du ytterligare information om försäkringar för byggbranschen.
 

 

Är du en ny företagare i byggbranschen eller vill du veta mer om försäkringarna för din bransch?
 

I artikeln nedan hittar du mer information om försäkringar för och risker i byggbranschen samt mångsidiga exempel på skadesituationer. Se också med hjälp av ett case-exempel hur du kan förebygga långvarig sjukfrånvaro bland dina anställda.
 


Läs om försäkringar för byggbranschen
 

Vi har här samlat försäkringar som är lämpliga för företag i byggbranschen. Du kan ta del av dem i lugn och ro och lämna en kontaktbegäran! Vi vet vilka försäkringar som tryggar vardagen för företagare i byggbranschen och gör arbetet mer bekymmerslöst – låt våra sakkunniga experter hjälpa dig!
 

Mies on palaverissa ja hymyilee tietäen, että hänellä on turvanaan uuden yrittäjän vakuutuspaketti eli Yritysykkönen.
Företagsettan
Försäkringspaket för att skydda företagets lösegendom och verksamhet. Företagsettan ersätter också kostnader till följd av skador då något plötsligt går sönder.
Nainen hymyilee, koska yel-vakuutus turvaa eläkkeen.
Lagstadgad pensionsförsäkring för företagare, dvs. FöPL
FöPL-försäkring för företagare utgör grunden för din utkomst när du går i pension eller behöver socialskydd.
” ”
Försäkring för installations- och byggarbeten
Med en och samma försäkringslösning omfattande skydd vid installationer och byggande
Nainen hymyilee turvanaan yrittäjän sairausvakuutus.
Sjukförsäkring för företagare
Trygghet i fall företagaren blir sjuk eller skadas
Mies kypärä päässä nousemassa keltaiseen työkoneeseen, joka on vakuutettu työkonevakuutuksella.
Försäkring för arbetsmaskiner
Skydd för ditt företags arbetsmaskiner och deras tilläggsanordningar.
Nainen istuu kahvilan terassilla huolettomasti Terveysturva turvanaan.
Hälsoskydd
Med sjukkostnadsförsäkringen säkerställer du en högklassig vård och smidig vårdkedja för din personal samt gör sjukfrånvaron kortare.


Begär offert så får du premien för försäkringar för byggbranschen
 

Våra experter hjälper dig att hitta de lämpligaste försäkringarna för ditt företag i byggbranschen. Begär offert så får du premien för de företagsförsäkringar som du behöver!