Att inte leva är livets största misstag

Försäkringsbolaget tar dig naturligtvis inte på bergsbestigning eller ens på Pilates. Men det ger dig kännedom och vetskap om en ekonomisk trygghet för alla eventualiteters skull. Och DET är försäkringsbolagets uppgift. Att göra det möjligt för dig att leva. Allt annat kan ersättas, men inte livet.

 

 

Nytt namn, välbekanta tjänster

Vi byter namn till Pohjola Försäkring, men alla försäkringar och tjänster förblir oförändrade. Som vår kund behöver du inte göra någonting.

 

Anta utmaningen #EläSe 24H!

Vad skulle harma dig om ditt liv tog slut i morgon? Vi vill att människorna ska tänka på sitt liv och sina vardagsval. Därför utmanar vi hela Finland att anta utmaningen #EläSe 24 H!

I utmaningen #EläSe 24 H har du ett dygn på dig att skrida från ord till handling. Tänk efter vad som skulle harma dig om du inte kunde göra det i morgon och gör det NU.

Så här deltar du i utmaningen:

  1. Berätta vad du tänker göra på Facebook och/eller Instagram. Gör det och använd taggarna @pohjolavakuutus och #EläSe i inlägget
  2. Utmana 3 av dina kompisar.
  3. Det mest gripande inlägget med hashtaggen #eläse belönas varje vecka.

Observera att vi ser bara dina offentliga inlägg. Kom därför ihåg att göra dina inlägg eller din profil offentlig så att vi kan notera dina inlägg.

Det avgörande är inte vad du gör utan varför du gör det! Det kan vara en hur lite sak som helst, bara det är något som är viktigt för just dig

#EläSe #PohjolaVakuutus