Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Omistaja-asiakkaille avataan uusi vaikutuskanava
 
 

Omistaja-asiakkaille avataan uusi vaikutuskanava

24.2.2017

Uuden omistaja-asiakasyhteisön tavoitteena on tehdä oman pankin toimintaan vaikuttamisen entistä vaivattomammaksi omistaja-asiakkaille. Yhteisö lanseerataan OP Tampereessa helmikuussa.

Uusi digitaalinen omistaja-asiakasyhteisö lanseerataan OP Tampereessa helmikuussa. Tavoitteena on kannustaa omistaja-asiakkaita vaikuttamaan oman pankin toimintaan mahdollisimman vaivattomasti yhteisön kautta. Pankki voi pyytää omistaja-asiakkailtaan vaikkapa ideoita hyväntekeväisyys- tai sponsorointikohteista päättämiseen, mutta myös moniin muihin pankin toimintaa ja asiakkaiden asiointia koskeviin asioihin.

- Meille omistaja-asiakkaiden aktiivisuus on arvokas asia. Yhteisön avulla voimme kysyä heiltä mielipidettä sellaisiin asioihin, joita voimme myös paikallisesti Tampereen seudulla toteuttaa. Kevään aikana keskustellaan esimerkiksi siitä, millaiset edut meidän omistaja-asiakkaitamme kiinnostavat, kertoo toimitusjohtaja Mikko Rosenlund OP Tampereesta.

Omistaja-asiakkaalla mahdollisuus vaikuttaa

Omistaja-asiakas hyötyy monella tapaa siitä, että omistaa osan osuustoiminnallisesta pankista: hän saa taloudellista hyötyä, kuten etuja ja OP-bonuksia, ja voi osallistua oman pankkinsa päätöksentekoon. Ero tavalliseen asiakkuuteen on näin merkittävä.

- Jokaisen omistaja-asiakkaan osuus OP Tampereesta on kooltaan ja merkitykseltään yhtä suuri. Perustehtävämme mukaisesti luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia toimialueellamme omistaja-asiakkaitamme varten ja yhdessä heidän kanssaan. Tänä vuonna järjestetään myös edustajiston vaalit, joissa omistaja-asiakkaidemme on mahdollista asettua ehdolle ja toisaalta myös äänestää ja siten olla mukana päätöksenteossa, avaa Rosenlund.

Yhteisön jäseneksi liittyminen ja osallistuminen helppoa

Omistaja-asiakas pääsee mukaan vaikuttamaan rekisteröitymällä itse yhteisön jäseneksi, hän ei siis kuulu yhteisöön automaattisesti. Jokainen voi myös halutessaan erota yhteisöstä. Yhteisöön pääsee liittymään OP Tampereen verkkosivuilla. Vaikuttaminen onnistuu osallistumalla yhteisöstä löytyviin tehtäviin ja toimeksiantoihin, jotka ovat auki aina määräajan ja vaihtuvat muutaman kerran vuodessa. Tehtäviin lähetetään kutsu aina erikseen yhteisöön rekisteröityneille jäsenille. Mukana keskusteluissa on muita omistaja-asiakkaita ja OPlaisia.

Vaikuta nyt! Tule omistaja-asiakasyhteisön jäseneksi sivun oikean laidan linkistä. Kaikkien 12.3.2017 yhteisön jäseneksi liittyneiden kesken arvomme lippupaketin (2 lippua) vapaavalintaiseen Tampere-talon oman tuotannon näytökseen.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön