Henkilöasiakkaat

Sinua saattaisi kiinnostaa

Lapsen syntymä

Tilin avaaminen ja säästäminen lapselle

Miten avaan tilin lapselleni, entä mikä olisi järkevin tapa säästää rahaa lapsen tulevaisuutta varten?

Nuoren oma talous haltuun

Kun nuori kasvaa, hän ottaa ensi askeleitaan oman talouden hallintaan. Tue nuoren aikuistumista varmistamalla hänelle sopivat pankkipalvelut. Pankkikortti helpottaa arkea vapaa-aikana ja harrastusreissuilla. 15-vuotiaana nuori voi avata itse tilin omille rahoilleen. Mobiilisovellus Pivo auttaa oman talouden hallinnassa. Verkkopalvelutunnukset avaavat monia ovia. Tutustu palveluihimme ja varaa aika tapaamiseen!

Kuolinpesän pankki- ja vakuutusasiat

Kun läheinen kuolee, vainajan omaisuudesta huolehtiminen siirtyy omaisten vastuulle. Haluamme auttaa sinua surusi keskellä ja tehdä kuolinpesän pankki- ja vakuutusasioiden hoidosta mahdollisimman sujuvaa.

Parisuhde

Suunnitteletko häitä?

Häät ovat yksi ikimuistoisimmasta päivistä elämän aikana. Haluamme auttaa teitä tekemään päivästä juuri sellaisen, kun olette aina halunneet ja kokosimme tähän artikkeliin listan asioita, jotka on hyvä huomioida kun alatte suunnitella häitä ja aloitatte avioliiton.

Säästäminen

Täydennä eläkeiän toimeentuloa

Säästämällä säännöllisesti pienenkin summan, täydennät lakisääteistä eläkettäsi ja vietät eläkepäiviä vapaammin. Lue lisää!

Lapsen syntymä

Tervetuloa maailmaan, vauva!

Vauvan syntymä muuttaa koko perheen elämän. Varaudu vauva-arkeen ja turvaa vauvasi elämä jo ennen syntymää. Onnellista odotusta!