Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Pihtiputaan ja Suomenselän Osuuspankkien yhdistymissuunnitelma peruuntui
 
 

Pihtiputaan ja Suomenselän Osuuspankkien yhdistymissuunnitelma peruuntui

11.10.2017

Suunnitelma Pihtiputaan Osuuspankin yhdistymisestä Suomenselän Osuuspankin kanssa ei toteudu. Kummankin osuuspankin edustajistot käsittelivät kokouksissaan 10.10.2017 suunnitelmaa Pihtiputaan Osuuspankin sulautumisesta Suomenselän Osuuspankkiin. Yhdistyminen jää toteutumatta, koska Pihtiputaan Osuuspankin edustajisto ei ollut suunnitelman takana. Toteutuakseen yhdistymisen taakse olisi tarvittu 2/3 enemmistö pankin edustajistossa. Äänestyksen tulos oli 10 yhdistymisen puolesta ja 8 vastaan.

Pihtiputaan ja Suomenselän Osuuspankkien hallitukset esittivät yksimielisesti pankkien yhdistämistä. Yhdistymisen taustalla oli tarve turvata laadukas ja tehokas asiakaspalvelu myos nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristossä. Yhdistäminen olisi vahvistanut etenkin Pihtiputaan Osuuspankin asemaa, helpottanut jatkuvasti tiukkenevien viranomaisvaatimusten täyttamista ja auttanut henkilöstön osaamisen kehittamistä.

Edustajiston päätöksen takia pankin hallitus seka hallintoneuvoston puheenjohtajat ilmoittivat kokouksessa eroavansa tehtavästään.

Suomenselän Osuuspankki jatkaa toimintaansa päätöksen takia ennallaan.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön