Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Utajärven Osuuspankki - itsenäinen ja vakavarainen
 
 

Utajärven Osuuspankki - itsenäinen ja vakavarainen

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen ja vakavarainen paikallispankki, joka tarjoaa ihmisläheistä pankkipalvelua kasvavalle asiakaskunnalleen.

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen ja vakavarainen paikallispankki. Kotipaikkamme on Utajärvi, joka tunnetaan Rokuasta, Oulujoesta ja Kiiminkijoesta. Utajärven kunnalle on ensimmäisenä kuntana Suomessa on myönnetty kaikki kunnan palvelut ja toiminnot kattava ISO 9001 -laatustandardin mukainen laatusertifiointi. Aiemmin tämä koko organisaation kattava laatujärjestelmä on tiettävästi otettu käyttöön vain kahdessa norjalaiskunnassa. Utajärvi tunnetaan myös Geopark Rokuasta sekä kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja tarjoavasta Rokuan Health & Spa -kylpylähotellista. Luonnoltaan erikoinen Rokuan vaara-alue kansallispuistoineen tarjoaa kaikkina vuodenaikoina monipuolisia liikunta- ja kuntoilumahdollisuuksia. Geopark Rokua on Suomen ensimmäinen ja maailman pohjoisin UNESCOn suojeleman maailmanlaajuisen Geopark-verkoston 67 kohdealueesta. Utajärvi oli myös ensimmäinen virallinen Reilun kaupan kunta Suomessa.

Osuuspankkimme on perustettu vuonna 1911, joten olemme jo 100 vuoden ajan olleet edistämässä asiakkaittemme taloudellista onnistumista!

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme sekä niiden edullisuudesta. Pankkimme tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun, kuten kauppakirjojen laatimiseen ja vahvistamiseen sekä perunkirjoitusten tekemiseen.

Palvelemme kaikkia niitä, jotka asuinpaikastaan riippumatta ovat valinneet pankkimme omaksi pankikseen ja haluavat hoitaa pankkiasiansa tuttujen ja ammattitaitoisten toimihenkilöidemme kanssa. Utajärven Osuuspankilla on asiakkaita kaikkialla Suomessa ja maailmalla, sillä nykyinen Internet-aika helpottaa yhteydenpitoa kaukanakin asuvien asiakkaiden kanssa. Mutta tietotekniikan jatkuvasta ja monipuolisesta kehityksestä huolimatta meille on tärkeää, että asiakkaita palvellaan yksilöinä ja hän itse valitsee haluamansa palvelutavat tarpeidensa mukaan. Henkilökohtainen, ihmisläheinen ja osaava palvelu - jonottamatta - on ollut ja tulee olemaan meidän tapamme rakentaa luottamuksellisia ja kestäviä asiakassuhteita.

Vakavaraisena pankkina Utajärven Osuuspankki tarjoaa jäsen- ja asiakaskunnalleen edulliset pankkipalvelut. Iästä ja saldon suuruudesta riippumatta asiakkaamme maksavat laskunsa ilman palvelumaksuja, tapahtuipa se sitten tiskillä käyttelytililtä, maksupalveluna, laskumaksu-automaatilla tai pankkiyhteysohjelmalla omalta tietokoneelta. Lisäksi maksuttomia ovat mm. pankkikortit, tiliote, suoraveloitus ja lainan automaattinen veloitus tililtä. Kun omistajajäsentemme OP-bonukset eivät kuulu näihin palvelumaksuihin, ovat ne täysimääräisesti käytettävissäsi esim. Pohjolan vakuutusmaksuihin, lainopillisiin palveluihin, tallelokeroihin, asiakirjasäilytykseen, varallisuudenhoitopalveluihin, luottojen toimitusmaksuihin osuuspankin luottotakaukseen, varallisuudenhoitopalveluihin ym.

Asiakkuus ja jäsenyys Utajärven Osuuspankissa on Sinulle edullinen ratkaisu!

Utajärven Osuuspankkiin on asiakkaiden helppo tulla ja saada haluamaansa palvelua tapahtuipa se sitten pankin konttorissa tai uusia palvelukanavia käyttäen. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa Sinua hyödyntämään pankkimme sähköisiä palveluja, kuten verkkosopimusta, e-laskupalvelua ym.

Utajärven Osuuspankki on taloudeltaan vahva ja vakavarainen. Pankkimaailman muutoksissa tarjoamme asiakas- ja jäsenkunnallemme turvallisuutta: Utajärven Osuuspankki toimii ja pysyy itsenäisenä suomalaisena pankkina. Olemme luotettava ja turvallinen kumppani elämäsi eri käänteissä!

Jos olet kiinnostunut pankkimme asiakkuudesta ja palveluista, ota yhteyttä meihin. Koko henkilökuntamme palvelee Sinua mielellään.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön