Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Tampere teki merkittäviä lahjoituksia Pirkanmaan hyväksi
 
 

OP Tampere teki merkittäviä lahjoituksia Pirkanmaan hyväksi

2.2.2017

Vuonna 2016 OP Tampere teki useita arvomaailmaansa sopivia lahjoituksia toimialueellaan yhteisöjen hyvinvoinnin edistämiseksi. Lahjoituskohteita olivat niin lapset, nuoret, vanhukset kuin paikallinen tiedeyhteisökin. Kokonaisuudessaan OP tuki Pirkanmaata erilaisin lahjoituksin 744 000 eurolla.

Pankki lahjoitti 20 000 euroa 40 nuoren kesätyöpalkkoihin paikallisissa yleishyödyllisissä yhdistyksissä ja osoitti Hyvä työ -lahjoituksen, arvoltaan 4 000 euroa, Arvokas vanhuus ARVA ry:lle ikäihmisten viimeisten unelmien toteuttamiseen.

OP Tampere oli mukana tukemassa tiedettä ja koulutusta sekä lasten ja nuorten hyvinvointia suurissa, valtakunnallisestikin merkittävissä OPn lahjoituksissa. Pankki teki Tampereen yliopistolle ja Tampereen teknilliselle yliopistolle osoitetun, 600 000 euron lahjoituksen yhdessä Pirkanmaan osuuspankkien ja OP Ryhmän kanssa.

- Haluamme toteuttaa yhteiskuntavastuuta paikallisesti. Uskomme, että koulutukseen ja tutkimukseen panostaminen edistää Pirkanmaan alueen elinvoimaisuutta ja kansalaisten hyvinvointia, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund.

Pirkanmaan osuuspankit ja Pirkanmaan OP-liitto tekivät 100 000 euron lahjoituksen Taysin Lasten ja nuorten keskukseen. Niin ikään pankit ja liitto tukivat 15 000 eurolla Pirkanmaan Yrityskylää, joka on kuudesluokkalaisille suunnattu yhteiskunnan, työelämän ja yrittäjyyden oppimisympäristö.

- OP käyttää merkittävän osan tuloksestaan yhteiseen hyvään. Esimerkiksi Taysin Lasten ja nuorten keskukselle tehty lahjoitus on yksi tapa panostaa lapsiperheiden hyvinvointiin, Pirkanmaan OP-liiton puheenjohtaja Anssi Mäkelä toteaa.

LISÄTIEDOT

Toimitusjohtaja Mikko Rosenlund, puh. 010 254 6200

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön