Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Kesäduuni-hakemukset toimitettu yhdistyksille ja 100 nuorta saa Kesäduunin!
 
 

Kesäduuni-hakemukset toimitettu yhdistyksille ja 100 nuorta saa Kesäduunin!

4.5.2017

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi OP Etelä-Karjala lahjoittaa tänä vuonna 100 nuorelle Kesäduunin ja maksamme yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa.

Maaliskuun aikana lasten, nuorten ja vanhusten parissa Imatralla, Joutsenossa, Lappeenrannassa, Ruokolahden ympäristössä, Taipalsaarella ja Ylämaalla toimivilla yhdistyksillä oli mahdollisuus hakea lahjoitusta, jonka avulla ne voivat kesällä 2017 palkata 15-17-vuotiaan eteläkarjalaisen nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Etelä-Karjalan piikkiin. OP Etelä-Karjalan toimikunta valitsi hakemusten perusteella ne yhdistykset, joille lahjoitus myönnetään ja jotka voivat tarjota Kesäduunin OPn piikkiin.

Nuorten hakuaika oli huhtikuussa ja hakemuksia jätettiin kaikkiaan 924 kpl.  Jokaiseen haettavana olleeseen kesätyöhön tuli hakemuksia ja suosituimpaan peräti yli sata hakemusta. Kaikki nuorten hakemukset on toimitettiin heti hakuajan päätyttyä tiistaina 2.5. eteenpäin yhdistyksille. Yhdistykset haastattelevat ja valitsevat kesäntyöntekijänsä toukokuun aikana.  Yhdistys tekee nuoren kanssa työsopimuksen, hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lakisääteiset kulut. Pankki maksaa yhdistykselle 400 euron tuen tehtyä työsopimusta vastaan.

Tarkemmat tiedot Kesäduuneista ja kunkin Kesäduunin yhteyshenkilöstä näet tämän sivun alalaidan linkistä.

Infotilaisuudet Kesäduunin saaneille nuorille

Järjestämme Kesäduunin saaneille nuorille napakat infotilaisuudet toukokuun lopulla Imatralla ja Lappeenrannassa yhteistyössä Etelä-Saimaan 4H-yhdistys ry:n kanssa. Tilaisuuksissa kerromme  kesätyöntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista sekä oman talouden hallinnasta. Kaikki tämän Kesäduuni-projektin kautta kesätyön saaneet nuoret ovat tervetulleita näihin tilaisuuksiin

 • Imatra ma 29.5 klo 17.00, Teatteri Imatra, Kallenkuja 3, Pikkuhiisi-näyttämötila
  Avaus, henkilöstöpäällikkö Leila Laitinen, OP Etelä-Karjala
  Yhdistyksen puheenvuoro, Lauri Asikainen, Imatran Urheilijat ry
  Nuoren pankkiasiat, myyntipäällikkö Jenni Partanen, OP Etelä-Karjala
  Ajokortti työelämään, kouluttaja Johanna Auranen, Etelä-Saimaan 4H-yhdistys ry.

 • Lappeenranta ke 31.5. klo 17.00, Osuuspankin konttori, Kirkkokatu 9, 6 krs. kokoustila Pahloinen
  Avaus, henkilöstöjohtaja Titta Saksa, OP Etelä-Karjala
  Yhdistyksen puheenvuoro, Paula Roilas, Lappeenrannan Vanhainkotiyhdistys ry
  Nuoren pankkiasiat, myyntineuvoja Tiina Holopainen, OP Etelä-Karjala
  Ajokortti työelämään, kouluttaja Johanna Auranen, Etelä-Saimaan 4H-yhdistys ry.

Etelä-Saimaan 4H-yhdistyksen kouluttaja Johanna Auranen kertoo tilaisuudessa mm. työelämän pelisäännnöistä ja asiakaspalvelutilanteista sekä Ajokortti työelämään -koulutuksesta. Tilaisuuteen kannattaa valmistautua tutustumalla ja tekemällä linkistä avautuvat ennakkotehtävät  https://etela-saimaa.4h.fi/valmennukset/ekop-ja-tyoelamavalmennus/ Apua löydät Ajokortti työelämään oppaasta. Molemmissa tilaisuuksissa on pientä tarjoilua n. 1/2 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuuteen ei ole ilmoittautumista.

Lämpimät kiitokset kaikille mukana oleville yhdistyksille ja hakemuksen jättäneille nuorille ja toivotamme samalla aurinkoista kesää!

Lisätietoja

 • markkinointipäällikkö Tarja Varikselta, tarja.varis(a)op.fi, p. 010 258 5814, tai

 • viestintäpäällikkö Anna-Leena Kaarnalta, anna-leena.kaarna(a)op.fi, puh. 010 258 5812.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön