Sisäänkirjautuminen

Henkilöasiakkaat  >  Opastus  > Uusi op.media on avattu
 
 

Uusi op.media on avattu

17.3.2017

op.media on OPn omistaja-asiakkaiden ja yritysasiakkaiden uusi yhteisöllinen asiakasmedia.

OP on avannut uuden, kaikille avoimen ja maksuttoman verkkomedian osoitteessa op.media. Palvelu tarjoaa joka päivä uutta, hyödyllistä, tärkeää ja viihdyttävää sisältöä rahaan, asumiseen, terveyteen sekä liikkumiseen ja turvallisuuteen liittyvistä teemoista. Yrittäjät saavat tukea yritystoiminnalleen ja yrityksen kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. op.media haluaa herättää kiinnostusta ja käydä keskustelua päivänpolttavista aiheista yhdessä seuraajiensa kanssa.

op.median kehittämisen taustalla vaikuttaa suomalaisten mediankulutuksen muutos. Lukijatutkimukset osoittavat, että perinteisen printtimuotoisen asiakaslehden merkitys on vähentynyt ja sisältöjä kulutetaan enenevissä määrin digitaalisissa kanavissa. Esitystavat monipuolistuvat, kun tekstin ja kuvan lisäksi käytössä on myös videot ja infografiikka.

- Myös OPn tulee palvella asiakkaitaan tarjoamalla asiakasmediaa sellaisessa muodossa, jossa he haluavat sitä seurata, toteaa OPssa uudistusta vetänyt Petteri Parhi.

Yhteisöllinen omistaja-asiakasmedia

Verkkomedian etuna on vuorovaikutteisuus: sisältöä rakennetaan yhdessä asiakkaiden kanssa. op.mediassa lukija pääsee halutessaan jakamaan omaa asiantuntemustaan ja kokemuksiaan. Lukijoiden asiantuntemusta voidaan pyytää vaikkapa ruokamenoissa säästämisestä tai parhaista keinoista lisätä liikuntaa työpäivään. Omistaja-asiakkaalla on palvelun kautta käytössään OPn asiantuntijoiden ja koko omistaja-asiakasyhteisön tuki. 

- Haluamme tuoda omistaja-asiakkaidemme äänen kuuluviin entistä paremmin ja tehdä yhdessä sellaista sisältöä, joka auttaa lisäämään suomalaisten hyvinvointia ja menestystä, Parhi sanoo. 

op.media on myös paikallinen

Tällä hetkellä alueellisia sisältöjä tuottaa 14 pankkia, mutta määrä kasvaa koko ajan. Osuuspankeissa tiedetään oman paikallisen yhteisön kuulumiset ja niillä on hyvät valmiudet käsitellä monipuolisesti alueellisesti kiinnostavia teemoja ja aihealueita. 

Omistaja-asiakkaat mukaan palvelun jatkokehitykseen

Palvelun ensimmäinen versio on niin sanottu beta-versio. Se tarkoittaa, että kaikki suunnitellut toiminnallisuudet eivät vielä ole käytössä. Palvelua kehitetään erityisesti käyttäjien toiveiden ja ehdotusten perusteella ja tietysti kävijädatan pohjalta.

OPn palkittu blogialusta taloudessa.fi ajetaan alas myöhemmin tänä vuonna. Suosituimmat sisällöt siirretään päivitettyinä uuteen palveluun. OPn blogi jatkaa uudessa palvelussa.

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön