Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > OP Suur-Savo palkitsee Unelmien liikuntapäivään ilmoittautuneet koulut stipendeillä
 
 

OP Suur-Savo palkitsee Unelmien liikuntapäivään ilmoittautuneet koulut stipendeillä

11.5.2017

Toukokuun 10. päivä järjestettävä Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Suomen suurin liikuntatapahtuma toteuttaa tuhansien toiveita yhdessä ideoimalla ja rohkeasti muita mukaan kutsumalla.

Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki löytämään itselleen mieluisia tapoja liikkua. Oman liikuntatapahtuman voi järjestää koulu, päiväkoti, yritys, urheiluseura, työporukka tai kuka vain yksittäinen ihminen.

Koululaisten tapahtumille OP Suur-Savon Unelmastipendejä  
OP on mukana Unelmien liikuntapäivässä ja kannustaa henkilöstöä, asiakkaita ja kaikkia suomalaisia liikkumaan. Tämä on osa OPn yhteiskuntavastuullista toimintaa, ja sillä halutaan edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia.

Unelmien liikuntapäivänä OP Suur-Savo mahdollistaa lasten ja nuorten liikkumisen unelmien toteutumista lahjoittamalla Unelmastipendejä kouluille. Unelmastipendien avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi liikuntaretkiä, lajikokeiluja tai koulun liikuntavälinehankintoja. OP Suur-Savo lahjoittaa stipendin kaikille 4.5.17 mennessä Unelmien liikuntapäivään ilmoittautuneille toimialueensa kouluille. Stipendien saajat ovat: Anttolan yhtenäiskoulu, Otavan koulu, Rantakylän yhtenäiskoulu, Rämälän koulu sekä Vanhalan koulu.


Unelmien liikuntapäivä on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health päivää. Suomen Olympiakomitea koordinoi Unelmien liikuntapäivää vuonna 2017. Unelmastipendit ovat osa OPn ja Olympiakomitean yhteistyötä.

Lisätietoja: www.unelmienliikuntapäivä.fi


 

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön