Sisäänkirjautuminen

OP Ryhmä  >  OP Ryhmä  >  Osuuspankit  > Hippo-kesäkisat kutsuu mukaan to 29.6.
 
 

Hippo-kesäkisat kutsuu mukaan to 29.6.

1.6.2017

Ilmoittautuminen on alkanut! OP Keski-Suomen perinteiset Hippo-kesäkisat pidetään to 29.6. klo 11.45 alkaen Vaajakosken urehilukentällä, Harjun stadionin ollessa remontissa. Osallistua voivat vuosina 2014-2006 syntyneet lapset.

Muista ilmoittautua ennakkoon

Ilmoittautumislinkki on avattu tänään www.op.fi/keski-suomi verkkosivulla. Järjestelyiden sujuvoittamiseksi ja kisapäivän onnistumiseksi jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Mukaan mahtuu enintään 550 ennakkoon ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 21.6. keskiviikkona, ellei osallistujamäärä täyty ennen sitä.

Hanna Hippo kutsuu kaikki mukaan!

Järjestämme koko perheen Hippo-tapahtumia vuosittain sekä kesällä että talvella. Tavoitteenamme on kannustaa lapsia hyvien harrastusten pariin. Hippo-tapahtumissa ei ole tärkeintä kilpailu, vaan liikunnan riemu ja tapahtumat ovat aina maksuttomia ja kaikille avoimia.

Jyväskylän Kenttäurheilijat puikoissa

Torstain 29.6. Hippo-kesäkisapäivän käytännön järjestelyistä vastaa rautaisella ammattitaidolla jälleen kerran Jyväskylän Kenttäurheilijat. Huoltajien on hyvä tutustua ennakkoon kisasivulla julkaistuun päivän ohjeistukseen ja ennen h-hetkeä julkaistavaan päivän aikatauluun. Vaajakoskella autojen paikoitus järjestyy turvallisesti läheiselle Vaajalinnan kentälle, josta osallistujat opastetaan kisapaikalle. Kävelymatkaa tulee noin 500 metriä.  

Liikunnan riemua ja hyvää alkanutta kesäkuuta kaikille!
Terveisin
OP Keski-Suomi

PS: Eritysterveiset kaikille lapsille lähettää Hanna Hippo :)

 

 

LISÄTIEDOT

Jyväskylän Kenttäurheilijat, Markku Koistinen, p. 040-706 9195
OP Keski-Suomi, Katri Tynkkynen, p. 010 256 5503

 

Selaimesi ei käytä JavaScriptiä. OP-verkkopalvelu ei välttämättä toimi oikein.
Lue lisää ja ota JavaScript käyttöön